script src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.js' type='text/javascript'/>

Kendini Sevdirme (Kalpleri Cezbetme) Duasi Arapca-Türkce okunusu







Günde 10 kere okunacak
Aylik Ilim Dergisi Lalegül Siparis icin: 444 34 68


Bismillahirrahmanirrahim 

Allahumme sahhirli ve meyilli veczibli ve leyyinli gulube ibadike ecmaine minelinsi velcinni veclibli havatirehüm bilmahabbetiddaimetil gaimeti aladdevami bidevamilleyli vennahar, ve ente mugallibulgulubi velebsari ya azizu ya gaffaru ya celilu ya cebbar, ya muinu ya settar, unsurni nasren azizen veftahli fethan mübina, vehzul cemia. eğdai hizlanen kebira, fedemmernahum tedmira, ve sallalahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem.birahmetike ya erhamerrahimin. ve selamün alelmürselin. ve hamdulillahi rabilalemin.

 


Siz bu yazıyı okuyan counter şanslı kişiden birisiniz..

31 yorum:

  1. hocam bu duayı temiz şekilde taratır mısınız? rica ediyoruz lütfen okuyamıyoruz...

    YanıtlaSil
  2. Selamlar, bu duayı dergide verilen diğer Ayet-i Kerimeler ile birlikte net bir şekilde yayınlayabilir misiniz? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Biraz gec oldu ama kusuruma bakmayin... Dergi elime gec ulasti. Selametle...

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler, sizin sayenizde daha önce hiç duymadığımız bilmediğimiz ne dualar, ne ismi şerifler öğreniyoruz. Bu zamana kadar hiç bir şey bildiğimiz yokmuş bunu farkettik. Lalegül dergisine de abone olduk oradan yeni yazıları takip ediyoruz. Eski içerikleri de sizden bakıyoruz. Allah-u Teala razı olsun.

    YanıtlaSil
  5. Ben tesekkür ederim, dergiye üye olmaniza da cok sevindim, gercekten hem destek olmak icin hem de her eve lazim hocamizin dedigi gibi dergi degil kitap...Rabbim hepimizden razi olsun insaallah ve herkese de Hidayet versin...Hayirli Ramazanlar

    YanıtlaSil
  6. AHmet Hoca duayı okurken veleyyilli demiyor siz yanlış yazmıssınız

    YanıtlaSil
  7. Merhaba. Bu duayi sevdiğimiz de bizi sevsin diye okuyabilir miyiz. Ruhaniler rahatsız eder diyorlar. Doğru mu. Sayi 10 u geçebilir mi. Duayı okuyanlarin genel olarak yaşadıkları tesirleri neler. Herkese çok tesekkurler
    Selam ve dua ile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  8. Merhabalar, Ben birşey sorcaktım bu duayı günde 10 kere okuyun derken nasıl yani arka arkayamı okuyalım yoksa günün farklı zamanlarındamı okuyalım ve arka arkaya okuyacaksak her bir okuyuştan sonra aminmi demeliyiz yoksa 10 kere okuduktan sonra 1 kere amin demek yetermi.

    YanıtlaSil
  9. Dergide veleyyilli yazıyor hoca demiyor bir yeri daha farklı okuyor gibi doğrusu tam olarak nasıl acaba

    YanıtlaSil
  10. Evet lutfen dogru olani yazinda faydalanalim Alllah rizasi icin

    YanıtlaSil
  11. Dergide yazıldığı şekli ile okunmalı...

    YanıtlaSil
  12. Ben dergiye uye degilim maddiyattim yok uye olacak durumda degilim simdilik uye olan kardeslerim fotu cekip gool hesabima atabilirmi Allah rizasi icin cok acil ihtiyacim var

    YanıtlaSil
  13. EYVALLAH LAKİN TAM DOĞRU OLANI HANGİSİ C.A.H. EFENDİNİN VİDEODA OKUDUĞU ŞEKİLDEMİ ? LATİNCE YAZILMIŞ ŞEKİLDEMİ YOKSA ARAPCA METİNDE GEÇTİĞİ ŞEKİLDE Mİ BAŞKA KAYNAKLAR DA KIYAZ ALININ CAİÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR ŞEKİL ALIYOR.DUA BUDUR DİYEBİLECEĞİNİZ ŞEKLİ HANGİSİ.

    YanıtlaSil
  14. yukarıdaki orjinal arapçasında veleyyilli değil veleyyinli yazıyor.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. yine orjinalinde minel insi vel cinni değil,minel cinni velinsi yazıyor geri kalanı aynen doğru.

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar şimdi çoğunuzun bu konuda kafası bir hayli karışmış durumda ,açıklık getireyim istedim allahümme sahhırli ve meyilli veczibli ve leyyinli gulube ibadike ecmain...yani ve leyyinli yi boş geçmiyoruz yukarıdaki türkçe anlamındaki gece gündüz anlamındadır yoksa eksik olur minel insi vel cinni veya minel cinni velinsi diyede okuyabilirsiniz buda insanların ve cinlerin ikincisde cinlerin ve insanların demek farketmez iki türlü okusanızda olur doğrusu derginin yazısıdır.

    YanıtlaSil
  18. vahzül eadai değil vahzül eğdai olucak . gördükce düzeltiyoruz.

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. Allahumme sahhirli ve meyilli veczibli ve leyyinligulube ibadike ecmaine minelinsi velcinni veclibli havatirehüm bilmahabbetiddaimetil gaimeti aladdevami bidevamilleyli vennahar, ve ente mugallibulgulubi velebsari ya azizu ya gaffaru ya celilu ya cebbar, ya muinu ya settar, unsurni nasren azizen veftahli fethan mübina, vehzul cemia. eğdai hizlanen kebira, fedemmernahum tedmira,

    ve sallalahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem.
    birahmetike ya erhamerrahimin. ve selamün alelmürselin. ve hamdulillahi
    rabilalemin.

    YanıtlaSil
  21. ben ahmet hocamın videoda okuduğu şekliyle ezberledim ...

    YanıtlaSil
  22. ben bu duanin cok etikisini gördum hocam ALLAH razi olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternette yazan şekilde mi yoksa dergide olan şekliyle mi? ayrıca 10 kere okuduğunda her okuyuşta mı fatiha okudun yoksa 10 kere okuduktan sonra mı 1 kere fatiha okudun?

      Sil
  23. belırlı bır kışının sevmesını ıstıyorsak o kışının adını nered zıkredeceğız? bılen varsa yardımcı olabılır mı

    YanıtlaSil
  24. Bu lalegul dergisinin kaçıncı sayısında bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  26. Duanın okunuşunda eksikler var. Düzeltilmiş hali.

    Allahumme sahhirli ve meyilli veczibli ve leyinli gulube ibadike ecmain, minel cinni vel insi veclibli havasirehüm bilmahabbeti daimetil kaimeti ala devami bi devamilleyli vennahar, ve ente mugallibulgulubi velebsari ya azizu ya gaffaru ya celilu ya cebbar, ya muinu ya settar, unsurni nasren azizen veftahli fethan mübinan, vehzul cemia eadai hizlanen kebiran, fedemmernahum tedmiran, ve sallalau ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellem.

    YanıtlaSil
  27. ahmet hocamızın videoda okuduğu gibidir aşağıdaki..

    Allahumme sahhirli ve meyilli veczibli gulube ibadike ecmaine minelinsi velcinni veclibli havatirehüm bilmahabbetiddaimetil gaimeti aladdevami bidevamilleyli vennahar, ve ente mugallibulgulubi velebsari ya azizu ya gaffaru ya celilu ya cebbar, ya muinu ya settar, unsurni nasren azizen veftahli fethan mübina, vehzul eğdai hizlanen kebira, fedemmernahum tedmira birahmetike ya erhamerrahimin. ve selamün alelmürselin. ve hamdulillahi rabilalemin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

1 9