script src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.js' type='text/javascript'/>

Cübbeli Ahmet Hoca Efendi İçin Önemli Gün


HOCAMIZIN SEVENLERİNDEN RİCASI: BU DUANIN DEVAMLI OKUNMASINI İSTİYOR سُبْحَانَ الَّذِي أَلْجَمَ الْمُتَكَبِّرِينَ بِلِجَامِ عَظَمَتِهِ سَلِّمْ سَلِّمْ SUBHANELLEZİ EL CEMEL MÜTEKEBBİRİNE BİLİ CEMİ AZAMETİHİ SELLİM SELLİM (Azamet gemiyle,Mütekebbirlerin ağzına gem vuran zatı tesbih ederim) ALLAH RAZI OLSUN...


Cübbeli Ahmet Hoca Efendi İçin Önemli Gün

   Cübbeli Ahmet Hoca'dan Hakime: 2 Eşim, 8 Çocuğum Var. Mesleğim Yazarlık. Aylık Gelirim 10 Bin Tl




Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de sanıkları arasında bulunduğu Karagümrük Çetesi'ne yönelik açılan davanın ilk duruşması başladı.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de sanıkları arasında bulunduğu Karagümrük Çetesi'ne yönelik açılan davanın ilk duruşması başladı. Davada Ünlü'nün de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 16 sanık yargılanıyor.




CÜBBELİ'NİN ARKASINA JANDARMA OTURDU
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanıklar Cübbeli Ahmet Hoca, Barış Sezek, Mahjouba Demirel, Kamara Alımukhamedova, Kakhramonjon Kholmamatov, Mehmet Batur katıldı. Salonua ilk olarak Cübbeli Ahmet Hoca alındı. Cübbeli Ahmet Hoca'nın arka sırasına jandarma görevlileri oturtuldu. Karagümrük Çetesi lideri Nuri Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin ile oğlu Yiğit Ergin'in aralarında bulunduğu 10 tutuksuz sanık da duruşmada hazır bulundu.


BAŞKANDAN BAŞSAĞLIĞI
Kimlik tespiti için kürsüye gelen Cübbeli Ahmet Hoca'ya mahkeme başkanı,annesinin ölümünü kastederek "Başınız sağolsun" dedi. Bunun üzerine Cübbeli, "Biz de teşekkür ederiz izin verdiğiniz için "dedi. 8 çocuğu olduğunu belirten Cübbeli, "İki eşim var."dedi. Mesleğini 'yazar' olarak belirten Cübbeli, aylık gelirinin 10 bin TL olduğunu söyledi. Mahkeme başkanının 'Sabıkanız var' demesi üzerine, "Sabıkam 312. Madde'den var. 312. Madde değişti ama o silinmez" dedi.


ŞAPKALARI ÇIKARIN UYARISI
Salonda bir çok izleyici de hazır bulundu. İzleyicilerin bazıları kafasında takke ile duruşma salonuna girdi. Takke ile duruşma salonunda oturanlar salon görevlileri tarafından 'şapkaları' çıkartın şeklinde uyarıldı.


CÜBBELİ'NİN AVUKATI: DURUŞMA KAPALI YAPILSIN
Cübbeli Ahmet Hoca'nın avukatı Yunus Yıldırım söz alarak 'müvekkilinin toplumda bulunduğu konuma bakılarak duruşmanın kapalı yapılmasını şayet mahkeme bunu kabul etmezse duruşma ile ilgili yayın yasağı konulmasını talep ediyoruz' dedi. Duruşma savcısı ise talebin reddedilmesini istedi. Duruşmaya ara verildi.

Davanın ilk duruşması verilen aranın ardından devam ediyorMahkeme heyeti, Cübbeli Ahmet Hoca Efendi’nin avukatının duruşmanın kapalı oturum yapılması ile yayın yasağı konulması talebini reddetti. Gerekçe olarak ise, 'Dava konularının genel ahlaka zarar verecek kapsamda olmaması ve kamu güvenliği kapsamının dışında yer alması' olarak gösterildi.

Babasının elini öpen Hoca Efendi kızı ile sohbet etti
Öte yandan duruşmaya verilen arada birçok izleyici sanık sandalyesindeki Hoca Efendi'nin elini öptü. Bu sırada jandarma
Hoca Efendi'nin etrafından çember oluşturdu. Hoca Efendi'nin babası ve kızı da sanık sandalyesine gitti. Yanına gelen babasının elini öpen Hoca Efendi, bir süre kızı ile de sohbet etti.

haberler.com




Siz bu yazıyı okuyan counter şanslı kişiden birisiniz..
1 9